Бензин калоша Нефрас

Бензин калоша НефрасОдним з видів, відомих і використовуваних в Україні, розчинників є продукт під цікавою назвою бензин калоша. Нефрас С2-80/120 – інша його назва, знайома лише фахівцям по нафтопродуктах. У колах споживачів його називають саме бензин калоша, що простіше і зрозуміліше, і переплутати з чимось іншим просто неможливо. Цей розчинник хороший деякими своїми якостями. Наприклад, він не залишає після себе їдкого запаху, швидко випаровується. Застосувати його можна для вирішення різних виробничих, будівельних і побутових завдань. Найчастіше його можна побачити на підприємствах з виробництва гуми і гумових виробів. Бензин калоша (Нефрас) також добре розчиняє лакофарбові матеріали. Коли ведуться оздоблювальні та ремонтні роботи, цей продукт напевно стане в нагоді. Ще бензин калоша Нефрас може бути використаний в якості рідкого палива для туристичних примусів, запальничок і деякого іншого приладдя. Спектр способів застосування цієї рідини досить широкий. Багато інформації про це можна знайти в різних джерелах, особливо в мережі інтернет.

Бензин калоша Нефрас представлений в товарному каталозі виробничого підприємства «Хімекспрес». Наше підприємство продає якісні матеріали на найвигідніших умовах.

Крім бензину калоша Нефрас ми виробляємо і інші види розчинників. Кожен з них відомий і затребуваний в Україні. Один більше, інший – менше. В каталозі нашому напевно знайдеться те, що потрібно Вам. Кожен продукт вартий уваги. Кожен відповідає найсуворішим вимогам якості та безпеки. Турбуватися нема про що. Просто вибирайте те, що у Вашому випадку краще всього підійде.

Бензин калоша Нефрас у нас Ви зможете купити вигідно.